Antalis lanserer Digigreen, et spesialsortiment for digitaltrykkmarkedet

PUBLISERT: 2 august 2012
OPPDATERT: 2 august

Det nye sortimentet av papir er fremstilt spesielt for det beste innen digitaltrykkteknologi og applikasjoner. Et 100 prosent digitalt og også 100 prosent grønt miljøansvarlig papir i følge produsenten. Tilgjengelig i Gloss og Silk i tosidig høybestrøket papir.

 

Det digitale markedet er konstant voksende og representerer utvikling av et stort antall nye forretningsmuligheter. I denne markedsutviklingen har Antalis etablert sitt Digital-to-Business initiativ for å tilby ulike parter i digitaltrykksystemet teknologisk support og en plattform til å utveksle erfaring. Å tilby et papir tilpasset det siste innen digitale produksjonsmaskiner, er en integrert del av denne strategien.

 

Digigreen gir i følge Antalis eksepsjonell trykkvalitet med alle farge-, svart/hvit-, flytende- eller tørrtoner digitalteknologier, takket være den jevn overflate og god fargebinding. Det har høy hvithet, perfekt arkformat, utmerket bulk og høy opasitet. Digigreen er blitt testet i alle ledende digitale produksjonspresser og er HP Indigo sertifisert. Det er kompatibelt med Canon, Xerox, Kodak, Konica Minolta, MGI, Ricoh og Xeikon trykkteknologi.

 

Digigreen sortiment: tekniske spesifikasjoner

–  Bestrøket papir med høy hvithet (CIE 124)

– HP Indigo sertifisert

– Kompatibelt med tørrtoner teknologi som Canon ImagePress, Xerox DocuColor og iGen3&4, Kodak Nexpress m.fl.

– Gramvekter: 100 til 350g tilgjengelig i Gloss og Silk

– Digitaltrykk formater: SRA3, SRA3+, iGen3&4

“Grønt” papir:

– FSC™ sertifisert

– Produsert av resirkulerte fibre (minimum 50% forbrukerresirkulerte fibre) og nye fibre

– Innehar EU-Blomsten og 50% NAPM godkjent

– Papirfabrikkene er ISO 14001 sertifisert

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1