Antalis lanserer Digigreen, et spesialsortiment for digitaltrykkmarkedet

Det nye sortimentet av papir er fremstilt spesielt for det beste innen digitaltrykkteknologi og applikasjoner. Et 100 prosent digitalt og også 100 prosent grønt miljøansvarlig papir i følge produsenten. Tilgjengelig i Gloss og Silk i tosidig høybestrøket papir.

 

Det digitale markedet er konstant voksende og representerer utvikling av et stort antall nye forretningsmuligheter. I denne markedsutviklingen har Antalis etablert sitt Digital-to-Business initiativ for å tilby ulike parter i digitaltrykksystemet teknologisk support og en plattform til å utveksle erfaring. Å tilby et papir tilpasset det siste innen digitale produksjonsmaskiner, er en integrert del av denne strategien.

 

Digigreen gir i følge Antalis eksepsjonell trykkvalitet med alle farge-, svart/hvit-, flytende- eller tørrtoner digitalteknologier, takket være den jevn overflate og god fargebinding. Det har høy hvithet, perfekt arkformat, utmerket bulk og høy opasitet. Digigreen er blitt testet i alle ledende digitale produksjonspresser og er HP Indigo sertifisert. Det er kompatibelt med Canon, Xerox, Kodak, Konica Minolta, MGI, Ricoh og Xeikon trykkteknologi.

 

Digigreen sortiment: tekniske spesifikasjoner

–  Bestrøket papir med høy hvithet (CIE 124)

– HP Indigo sertifisert

– Kompatibelt med tørrtoner teknologi som Canon ImagePress, Xerox DocuColor og iGen3&4, Kodak Nexpress m.fl.

– Gramvekter: 100 til 350g tilgjengelig i Gloss og Silk

– Digitaltrykk formater: SRA3, SRA3+, iGen3&4

“Grønt” papir:

– FSC™ sertifisert

– Produsert av resirkulerte fibre (minimum 50% forbrukerresirkulerte fibre) og nye fibre

– Innehar EU-Blomsten og 50% NAPM godkjent

– Papirfabrikkene er ISO 14001 sertifisert

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: