Antalis lanserer Digigreen, et spesialsortiment for digitaltrykkmarkedet

Det nye sortimentet av papir er fremstilt spesielt for det beste innen digitaltrykkteknologi og applikasjoner. Et 100 prosent digitalt og også 100 prosent grønt miljøansvarlig papir i følge produsenten. Tilgjengelig i Gloss og Silk i tosidig høybestrøket papir.

 

Det digitale markedet er konstant voksende og representerer utvikling av et stort antall nye forretningsmuligheter. I denne markedsutviklingen har Antalis etablert sitt Digital-to-Business initiativ for å tilby ulike parter i digitaltrykksystemet teknologisk support og en plattform til å utveksle erfaring. Å tilby et papir tilpasset det siste innen digitale produksjonsmaskiner, er en integrert del av denne strategien.

 

Digigreen gir i følge Antalis eksepsjonell trykkvalitet med alle farge-, svart/hvit-, flytende- eller tørrtoner digitalteknologier, takket være den jevn overflate og god fargebinding. Det har høy hvithet, perfekt arkformat, utmerket bulk og høy opasitet. Digigreen er blitt testet i alle ledende digitale produksjonspresser og er HP Indigo sertifisert. Det er kompatibelt med Canon, Xerox, Kodak, Konica Minolta, MGI, Ricoh og Xeikon trykkteknologi.

 

Digigreen sortiment: tekniske spesifikasjoner

–  Bestrøket papir med høy hvithet (CIE 124)

– HP Indigo sertifisert

– Kompatibelt med tørrtoner teknologi som Canon ImagePress, Xerox DocuColor og iGen3&4, Kodak Nexpress m.fl.

– Gramvekter: 100 til 350g tilgjengelig i Gloss og Silk

– Digitaltrykk formater: SRA3, SRA3+, iGen3&4

“Grønt” papir:

– FSC™ sertifisert

– Produsert av resirkulerte fibre (minimum 50% forbrukerresirkulerte fibre) og nye fibre

– Innehar EU-Blomsten og 50% NAPM godkjent

– Papirfabrikkene er ISO 14001 sertifisert

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: