Antalis lanserer Digigreen, et spesialsortiment for digitaltrykkmarkedet

PUBLISERT: 2 august 2012
OPPDATERT: 2 august

Det nye sortimentet av papir er fremstilt spesielt for det beste innen digitaltrykkteknologi og applikasjoner. Et 100 prosent digitalt og også 100 prosent grønt miljøansvarlig papir i følge produsenten. Tilgjengelig i Gloss og Silk i tosidig høybestrøket papir.

 

Det digitale markedet er konstant voksende og representerer utvikling av et stort antall nye forretningsmuligheter. I denne markedsutviklingen har Antalis etablert sitt Digital-to-Business initiativ for å tilby ulike parter i digitaltrykksystemet teknologisk support og en plattform til å utveksle erfaring. Å tilby et papir tilpasset det siste innen digitale produksjonsmaskiner, er en integrert del av denne strategien.

 

Digigreen gir i følge Antalis eksepsjonell trykkvalitet med alle farge-, svart/hvit-, flytende- eller tørrtoner digitalteknologier, takket være den jevn overflate og god fargebinding. Det har høy hvithet, perfekt arkformat, utmerket bulk og høy opasitet. Digigreen er blitt testet i alle ledende digitale produksjonspresser og er HP Indigo sertifisert. Det er kompatibelt med Canon, Xerox, Kodak, Konica Minolta, MGI, Ricoh og Xeikon trykkteknologi.

 

Digigreen sortiment: tekniske spesifikasjoner

–  Bestrøket papir med høy hvithet (CIE 124)

– HP Indigo sertifisert

– Kompatibelt med tørrtoner teknologi som Canon ImagePress, Xerox DocuColor og iGen3&4, Kodak Nexpress m.fl.

– Gramvekter: 100 til 350g tilgjengelig i Gloss og Silk

– Digitaltrykk formater: SRA3, SRA3+, iGen3&4

“Grønt” papir:

– FSC™ sertifisert

– Produsert av resirkulerte fibre (minimum 50% forbrukerresirkulerte fibre) og nye fibre

– Innehar EU-Blomsten og 50% NAPM godkjent

– Papirfabrikkene er ISO 14001 sertifisert

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri