Danske AGI fusjonerer med annet fagblad

AGI og Grafisk Arbejdsgiverforening er enige om å slå sine to grafiske fagblader sammen til ett magasin. Fra september utgis AGI og ”De grafiske fag” som ett felles magasin som er beregnet på hele den grafiske bransjen. Grafisk Arbejdsgiverforening tilsvarer det norske NHO Grafisk.

 

”De Grafiske Fag” har tradisjonelt hatt fokus på nye forretningsområder, bransjeutvikling, ansettelsesforhold og miljø, mens AGI har vært mer teknisk orientert.

Det nye fagmagasinet har ennå ikke fått et navn. Dåpen vil finne sted i forbindelse med utgivelsen av oktoberutgaven.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: