Sølv til Drupa Report nr 3

Nok en gang stikker Drupa report av med en gjev pris i «Best Of Corporate Publishing Award“. Årets utgave nr 3 fikk sølv i den prestisjetunge konkurransen – i klassen ”Print & Innovation. Rapporten er produsert med hele sju papirtyper, mange varierende formater og en rekke post- og preprinteffekter. Blant annet er det brukt laserskjæring på forsiden, scratch&sniff blekk, foliepreg og transparente effekter. Rapporten er på 62 sider og ble produsert i et opplag på 13 000 eksemplarer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: