Sølv til Drupa Report nr 3

Nok en gang stikker Drupa report av med en gjev pris i «Best Of Corporate Publishing Award“. Årets utgave nr 3 fikk sølv i den prestisjetunge konkurransen – i klassen ”Print & Innovation. Rapporten er produsert med hele sju papirtyper, mange varierende formater og en rekke post- og preprinteffekter. Blant annet er det brukt laserskjæring på forsiden, scratch&sniff blekk, foliepreg og transparente effekter. Rapporten er på 62 sider og ble produsert i et opplag på 13 000 eksemplarer.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: