En sommer på hell

Jammen går det ikke mot høst allerede. Som alltid har noen hatt helklaff med både været og ferieopplevelsene, andre ikke. Uansett går vi mot en spennende høst, ikke minst med tanke på Sign og print på Hellerudsletta i september. Messen er bortimot fylt opp med nesten 50 utstillere, så nå er det bare å markedsføre arrangementet til kunder og forbindelser. Målet er å skape en møteplass for hele bransjen.

 

En av de store aktørene som deltar, er Epson Norge. De har ikke detaljplanlagt sin stand enda.

 

– Vi har hatt ferie og skal gå på planleggingen til uka, sier Solfrid Liland i Epson. – Vi har et ganske stort messeområde på 120 kvadratmeter, og vil nok vise mye av det vi hadde med oss til Drupa. Fokuset vil ligge på maskiner og tilhørende applikasjoner for effektiv arbeidsflyt. Disse vil bli demonstrert i praksis. Uansett gleder vi oss til å treffe bransjen ansikt til ansikt. Det er alltid trivelig, sier Liland.

 

Adgang til messen er gratis. Adgangsbevis rekvireres fra denne siden. Her finner du også all annen informasjon du trenger.

 

Fortsatt god sommer!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: