En sommer på hell

PUBLISERT: 3 august 2012
OPPDATERT: 3 august

Jammen går det ikke mot høst allerede. Som alltid har noen hatt helklaff med både været og ferieopplevelsene, andre ikke. Uansett går vi mot en spennende høst, ikke minst med tanke på Sign og print på Hellerudsletta i september. Messen er bortimot fylt opp med nesten 50 utstillere, så nå er det bare å markedsføre arrangementet til kunder og forbindelser. Målet er å skape en møteplass for hele bransjen.

 

En av de store aktørene som deltar, er Epson Norge. De har ikke detaljplanlagt sin stand enda.

 

– Vi har hatt ferie og skal gå på planleggingen til uka, sier Solfrid Liland i Epson. – Vi har et ganske stort messeområde på 120 kvadratmeter, og vil nok vise mye av det vi hadde med oss til Drupa. Fokuset vil ligge på maskiner og tilhørende applikasjoner for effektiv arbeidsflyt. Disse vil bli demonstrert i praksis. Uansett gleder vi oss til å treffe bransjen ansikt til ansikt. Det er alltid trivelig, sier Liland.

 

Adgang til messen er gratis. Adgangsbevis rekvireres fra denne siden. Her finner du også all annen informasjon du trenger.

 

Fortsatt god sommer!

 

Lasse Andreassen

Redaktør

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1