Canon med nye storformatmodeller

Canon lanserer to nye imagePROGRAF-modeller for tekniske dokumenter og plakatproduksjon. De to nye 36-tommers modellene – imagePROGRAF iPF765 og iPF760 – har en rekke funksjoner som er utviklet for å spare tid og effektivisere arbeidsflyten, inkludert et vannrett mottaksbrett for oppsamling av A1-utskrifter som sørger for at utskriftene ligger flatt og i riktig rekkefølge, samt forbedret utskriftsadministrasjon. imagePROGRAF iPF765, som erstatter imagePROGRAF iPF755, har en harddisk på 250 GB (der 32 GB er dedikert filbehandlingsminne) effektiviserer arbeidsflyten i et nettverksmiljø eller i miljøer som krever storformatdokumenter med komplekse bilder eller tegninger.

imagePROGRAF iPF765 og iPF760 produserer store tekniske dokumenter og plakater i farger og er beregnet på en rekke ulike profesjonelle fagmiljøer som blant annet datamaskinassistert konstruksjon (CAD), arkitektur, ingeniørvirksomhet og konstruksjon (AEC) og geografiske informasjonssystemer (GIS). Begge modellene leveres med programvare for vanlige kontormiljøer samt verktøy for skiltproduksjon. Skriverne skriver ut tekniske dokumenter med opptil 2 400 x 1 200 punkter per tomme (dpi).

Begge modellene er ENERGY STAR-sertifisert.  Lydsignaler gir beskjed når det er lite blekk eller behov for å skifte blekkassett, mens reservetanker med blekk sørger for at du kan skifte blekkassetter uten at utskriftsjobben stoppes. En forbedret regnskapsfunksjon logger all skriveraktivitet og registrerer kunde-ID, blekk- og papirforbruk, medietype og utskriftsformat, slik at brukeren får nøyaktig oversikt over alle driftskostnader.

Maskinene er etter planen leveringsklare senere i august.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: