Canon med nye storformatmodeller

Canon lanserer to nye imagePROGRAF-modeller for tekniske dokumenter og plakatproduksjon. De to nye 36-tommers modellene – imagePROGRAF iPF765 og iPF760 – har en rekke funksjoner som er utviklet for å spare tid og effektivisere arbeidsflyten, inkludert et vannrett mottaksbrett for oppsamling av A1-utskrifter som sørger for at utskriftene ligger flatt og i riktig rekkefølge, samt forbedret utskriftsadministrasjon. imagePROGRAF iPF765, som erstatter imagePROGRAF iPF755, har en harddisk på 250 GB (der 32 GB er dedikert filbehandlingsminne) effektiviserer arbeidsflyten i et nettverksmiljø eller i miljøer som krever storformatdokumenter med komplekse bilder eller tegninger.

imagePROGRAF iPF765 og iPF760 produserer store tekniske dokumenter og plakater i farger og er beregnet på en rekke ulike profesjonelle fagmiljøer som blant annet datamaskinassistert konstruksjon (CAD), arkitektur, ingeniørvirksomhet og konstruksjon (AEC) og geografiske informasjonssystemer (GIS). Begge modellene leveres med programvare for vanlige kontormiljøer samt verktøy for skiltproduksjon. Skriverne skriver ut tekniske dokumenter med opptil 2 400 x 1 200 punkter per tomme (dpi).

Begge modellene er ENERGY STAR-sertifisert.  Lydsignaler gir beskjed når det er lite blekk eller behov for å skifte blekkassett, mens reservetanker med blekk sørger for at du kan skifte blekkassetter uten at utskriftsjobben stoppes. En forbedret regnskapsfunksjon logger all skriveraktivitet og registrerer kunde-ID, blekk- og papirforbruk, medietype og utskriftsformat, slik at brukeren får nøyaktig oversikt over alle driftskostnader.

Maskinene er etter planen leveringsklare senere i august.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: