Gill Beard europasjef for PR og sosiale medier i Kodak

PR-sjef Jill Beard, Kodak

Gill Beard får den ikke ubeskjedne tittelen “Public Relations & Social Media Manager, Commercial Business EAMER”, og vil operere fra Storbritannia. Oppgaven vil være tradisjonelle informasjonsaktiviteter gjennom tradisjonelle medier, samt økt virksomhet gjennom digitale, sosiale medier. Dette inkluderer ikke minst samordning av Kodaks europeiske aktiviteter på alle plattformer.

Beard er en dreven informasjonsleder med erfaring fra tilsvarende Kodak-aktiviteter i Storbritannia de siste 10 årene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: