Gill Beard europasjef for PR og sosiale medier i Kodak

PR-sjef Jill Beard, Kodak

Gill Beard får den ikke ubeskjedne tittelen “Public Relations & Social Media Manager, Commercial Business EAMER”, og vil operere fra Storbritannia. Oppgaven vil være tradisjonelle informasjonsaktiviteter gjennom tradisjonelle medier, samt økt virksomhet gjennom digitale, sosiale medier. Dette inkluderer ikke minst samordning av Kodaks europeiske aktiviteter på alle plattformer.

Beard er en dreven informasjonsleder med erfaring fra tilsvarende Kodak-aktiviteter i Storbritannia de siste 10 årene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: