Gode nyheter

PUBLISERT: 9 august 2012
OPPDATERT: 9 august

Salgsrapportene etter Drupa begynner å komme, og det virker som om den positive og optimistiske stemningen fra messen også slår ut på salgsstatistikkene. Heidelberg har for eksempel hatt en formidabel salgsboost. Årets Drupa har sannsynligvis hatt uvanlig stor betydning for hele bransjens syn på fremtidsutsiktene, ikke minst fordi messen viste seg å romme uventet mange nye forretningsmuligheter som ga svært mange håpet tilbake.

Sign og print

Vi fortsetter å stimulere bølgen her hjemme. Sign og print avvikles på Hellerudsletta i september, og oppslutningen er stor. Gregersen A/S har bestemt seg for de vil vise.

– Vi kommer til å vise HP DesignJet L28500, en HP lateksskriver med 2,5 meter skrivebredde, sier salgssjef Rune Hanken hos Gregersen.

– Dette er markedets beste utendørsskriver, og det er nå laget over 500 ICC-profiler til de forskjellige RIPene som driver L28500.  Vi kommer til å ha spesialtilbud på standen. Vi planlegger også å vise en eller flere Fotoba-kuttere. Mange har en storformatskriver, men mangler en maskin til å renskjære rullen med printede jobber. Fotobaen løser dette på en utmerket måte, sier Rune Hanken..

Husk å invitere kundene dine til Exporama 26. og 27. september. Det er gratis entré. Registrering skjer her.

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676