Gode nyheter

Salgsrapportene etter Drupa begynner å komme, og det virker som om den positive og optimistiske stemningen fra messen også slår ut på salgsstatistikkene. Heidelberg har for eksempel hatt en formidabel salgsboost. Årets Drupa har sannsynligvis hatt uvanlig stor betydning for hele bransjens syn på fremtidsutsiktene, ikke minst fordi messen viste seg å romme uventet mange nye forretningsmuligheter som ga svært mange håpet tilbake.

Sign og print

Vi fortsetter å stimulere bølgen her hjemme. Sign og print avvikles på Hellerudsletta i september, og oppslutningen er stor. Gregersen A/S har bestemt seg for de vil vise.

– Vi kommer til å vise HP DesignJet L28500, en HP lateksskriver med 2,5 meter skrivebredde, sier salgssjef Rune Hanken hos Gregersen.

– Dette er markedets beste utendørsskriver, og det er nå laget over 500 ICC-profiler til de forskjellige RIPene som driver L28500.  Vi kommer til å ha spesialtilbud på standen. Vi planlegger også å vise en eller flere Fotoba-kuttere. Mange har en storformatskriver, men mangler en maskin til å renskjære rullen med printede jobber. Fotobaen løser dette på en utmerket måte, sier Rune Hanken..

Husk å invitere kundene dine til Exporama 26. og 27. september. Det er gratis entré. Registrering skjer her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: