DMT Kommunikasjon overtar Elverum Trykk

Daglig leder i DMT Kommunikasjon as Geir Karlsen, forteller at selskapet hans nå er enig med Elverum Trykk om en overtagelse av kundeportefølje, varelager og maskiner. Produksjonen vil bli flyttet til DMT Kommunikasjon i Brumunddal med virkning fra og med 01 september 2012, forteller Geir. Salg og kundekontakt vil fortsette i Elverum som tidligere, legger han til.
Daglig Leder i Elverum Trykk, Hege Gulbrandsen og førtrykkmedarbeider Eva I. Østberg er ansatt i DMT Kommunikasjon avdeling Elverum med virkning fra samme dato.
DMT Kommunikasjon as har samtidig besluttet å investere i en ny SX-52-4 Anicolor og en Heidelberg Suprasetter A 52 ATL.
– Vi har investert utfra vår økte  ordretilgang den siste tiden og en stor tro på en fremtid i grafisk bransje, avslutter en optimistisk Geir Karlsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: