Pall-Pack med Siat i Norge

Italienske Siat tape og strekkfilmsmaskiner er kommet tilbake i det norske markedet etter to år uten representasjon. Det er Pall-Pack as som nå representerer Siat.
– Vi tilbyr nå alt av reservedeler til alle typer Siat-maskiner, forteller en stolt Axel Hagen i Pall-Pack as. – I tillegg til dette har vi gjennomført teknisk trening hos Siat i Italia, slik at vi også gjennomfører mekanisk og elektrisk servicearbeid på de samme maskinene, sier han.
Vi er veldig glade for å kunne tilby en totalpakke til både eksisterende og nye Siat-kunder. Responsen vi opplever i markedet viser at det virkelig har vært et underdekket behov når det kommer til service og rask levering av reservedeler til Siat-maskinene, fortsetter Hagen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: