To farger i samme skrivehode

Et nytt skrivehode fra Kyocera har en produksjonshastighet på 152 meter per minutt i oppløsning 300 dpi. Skrivehodet kan skrive ut i to farger, det vil si to farger per skrivehode. Skrivehodet er utviklet for UV- og vannbasert blekk.
Med en kapasitet på to farger av gangen gjennom ett hode halveres behovet for skrivehoder i skriveren og dermed også elektronikken, noe som i neste omgang kan gi mindre maskiner.
I følge Kyocera motvirker munnstykkenes opbygging det at blekkdråpene fårbläcken blandas då bläckdropparna får kontakt med substratet, noe som ofte kan gi problemer når man kjører to farger gjennom samme skrivehode.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: