Metsä Board med større arkkapasitet

Metsä Board kan nå levere mer falsekartong i ark til kundene. Med to arklinjer på bruket i Äänekoski øker arkingskapasiteten med 70 000 tonn, og kan økes ytterligere. Snart åpner dessuten et nytt Express Board servicecenter i Tyskland.

Arkingsanlegget i Äänekoski vil arke en del av den utbygde produksjonskapasiteten av falsekartong som ble klar tidligere i år, men den vil også erstatte en del av den arkingen som hittil er blitt gjort eksternt. Produktene Carta Integra og Carta Solida, som begge produseres i Äänekoski, er beregnet på høykvalitets emballasje og trykksaker.

– Vi opplever økt etterspørsel etter falsekartong i ark og har følgelig valgt å øke kapasiteten, sier Markku Romano, ansvarlig salg av kartong i Europa, Mellan Östern och Afrika.

I september åpner også Metsä Board et nytt Express Board servicecenter for alle sine falsekartongprodukter ved det tyske bruket Gohrsmühle. Ark-kapasiteten vil ligge på rundt 60 000 ton per år, skriver  Metsä Board i en pressemelding.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *