Ny arkoffsetfarge fra Sun Chemical

Sun Chemicals nyeste arkoffsetfarge, Sunlit Crystal er utviklet som svar på økt etterspørsel etter mer «levende» farger, forteller selskapet, som ikke sier noe am fargerommet i den nye serien. Den nya fargen er basert på mellom 75 og 82 prosent vegetabilsk olje, og skal kunne brukes på et bredt utvalg substrater, inkludert mattbestrøket og gloss-papir, ubestrøket papir, kartong og falsekartong.
Sunlit Crystal skal være i overensstemmelse med ISO 2846-1 og støtter ISO12647-2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: