Dekor først, innhold etterpå

I dag lanseres DesignSkins for iPhone5 – flere dager før mobilen er til salgs i Norge. Mens standardsortimentet av iPhone5 er sort eller hvitt, kan du med DesignSkins dekorere din iPhone5 etter egen smak, forteller leverandøren.

DesignSkins er en form for klistremerker som kan brukes til å dekorere det meste av mobiltelefoner, nettbrett, laptops, spillkonsoller og en rekke andre gjenstander som kaffemaskiner og Ikea-bord. De kleber med vakuum istedenfor lim, og er trykt med lekre farger og glanset overflate. Beskytter gjenstanden mot riper og ytre slitasje; fjernes uten å etterlate merker. DesignSkins – dekorerer og beskytter mobilen din samtidig som den forblir slank og de originale designlinjene tydelige, hevder leverandøren, designskins.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *