Dekor først, innhold etterpå

I dag lanseres DesignSkins for iPhone5 – flere dager før mobilen er til salgs i Norge. Mens standardsortimentet av iPhone5 er sort eller hvitt, kan du med DesignSkins dekorere din iPhone5 etter egen smak, forteller leverandøren.

DesignSkins er en form for klistremerker som kan brukes til å dekorere det meste av mobiltelefoner, nettbrett, laptops, spillkonsoller og en rekke andre gjenstander som kaffemaskiner og Ikea-bord. De kleber med vakuum istedenfor lim, og er trykt med lekre farger og glanset overflate. Beskytter gjenstanden mot riper og ytre slitasje; fjernes uten å etterlate merker. DesignSkins – dekorerer og beskytter mobilen din samtidig som den forblir slank og de originale designlinjene tydelige, hevder leverandøren, designskins.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: