Dekor først, innhold etterpå

I dag lanseres DesignSkins for iPhone5 – flere dager før mobilen er til salgs i Norge. Mens standardsortimentet av iPhone5 er sort eller hvitt, kan du med DesignSkins dekorere din iPhone5 etter egen smak, forteller leverandøren.

DesignSkins er en form for klistremerker som kan brukes til å dekorere det meste av mobiltelefoner, nettbrett, laptops, spillkonsoller og en rekke andre gjenstander som kaffemaskiner og Ikea-bord. De kleber med vakuum istedenfor lim, og er trykt med lekre farger og glanset overflate. Beskytter gjenstanden mot riper og ytre slitasje; fjernes uten å etterlate merker. DesignSkins – dekorerer og beskytter mobilen din samtidig som den forblir slank og de originale designlinjene tydelige, hevder leverandøren, designskins.no.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: