Knallsuksess for Sign og Print 2012!

Drøyt ett tusen besøkende fant veien til Exporama på Hellerudsletta onsdag og torsdag denne uken, for å beslke messen Sign og Print 2012. Resultatet av messen er fornøyde utstillere og mange nye og lønnsomme forbindelser. Jørgen Clemmensen fra Danish Label Coating reiser hjem til Danmark med femti nye kunder. – Jeg er så fornøyd med dette, det  har vært en utrolig investering for oss å være her, sier han med et bredt smil. Her sammen med karene i messebyrået Renommé.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: