Kinesisk fremgang

Hos Landsverk AS sto Pål Dahlstrøm og viste de kinesiske storformatprinterne fra Crystal, som han og selskapet har fått det europeiske agenturet på. – Det er stor interesse for produktene våre, men denne messen overgikk mine forventninger, sier Pål. – Vi har solgt bra her, og venter å signere fem skrivere før jul. Det er travelt å ha hele Europa som marked, nå venter messer i blant annet Polen og Tsjekkia, forklarte Pål.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: