Sign og Print ga stor mersmak

PUBLISERT: 28 september 2012
OPPDATERT: 28 september

Det var femti svært tilfredse utstillere, drøyt ett tusen inspirerte besøkende og noen slitne men glade arrangører, som takket av i går ettermiddag på Exporama-messen Sign og Print 2012. ­ Onsdag kom det drøyt 600 besøkende, torsdag var tallet på litt over 400. Bransjefesten onsdag kveld samlet 120 personer til mat, hyggelig samvær og underholdning.
For en utsendt redaktør var det en ren fornøyelse å snakke med både utstillere og gjester. Utstillerne kunne rapportere om flere nye potensielle kunder og det rådde stor tilfredshet over at AGI og Skilt og dekor endelig hadde valgt én arena og laget en felles messe.
Messen viste visuell kommunikasjon i sin fulle bredde, og veien herfra går bare i retning av enda større samling. Sluttbrukerne må inn på banen, se muligheter, etterspørre og foreslå. På den måten får vi en kvalitetsheving av hele industrien, fra materialleverandører via produksjonsbedrifter og markedsførere. Kvalitetshevingen må også omfatte estetikk og stil, slik at reklame og promotering blir et livgivende og positivt bidrag til et dynamisk reklamemiljø, både inne og ute.
Nedenfor finner du noen plukk fra alt som foregikk. Resten får du i neste utgave av AGI.

Ha en god helg!

Les videre

Satser 100 millioner på nytt etikettrykkeri

I den lille byen Kattarp, en drøy kilometer nord for Helsingborg skjer det noe merkelig. På en idyllisk gård kranset av eple- og pæretrær bygges et helt nytt etikettproduserende selskap fra bunnen av, og det investeres mye penger.
NicEtikett

Langsom overgang til Kong Charles pengesedler

Det er et veldig godt bilde på betydningen av sedler i det moderne samfunn når Bank of England presenterer de nye sedlene med portrettet av kong Charles den tredje.
britisk-pund

Folie for tøffe tak

Hexis har utviklet en folie for virkelig tøffe tak. Den er betydelig tykkere enn de vanlige og har en veldig sterk heftemasse. Tilhørende laminat beskytter slik at trykket ikke blir skadet på for eksempel crossmotorsykler eller arbeidsmaskiner i tøffe miljøer.
2

Agfa sluttfører oppkjøp: ”Et stort skritt”

Agfa-gruppen kunngjorde under FESPA at oppkjøpet av britiske Inca Digital Printers er fullført, etter at det ble godkjent av konkurransemyndighetene. Et oppkjøp som ifølge selskapet skal være en vekstmotor innen digital høyhastighetstrykk i markeder med emballasjetrykk og innen visuell kommunikasjon.
IMG_7281

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676