Sign og Print ga stor mersmak

Det var femti svært tilfredse utstillere, drøyt ett tusen inspirerte besøkende og noen slitne men glade arrangører, som takket av i går ettermiddag på Exporama-messen Sign og Print 2012. ­ Onsdag kom det drøyt 600 besøkende, torsdag var tallet på litt over 400. Bransjefesten onsdag kveld samlet 120 personer til mat, hyggelig samvær og underholdning.
For en utsendt redaktør var det en ren fornøyelse å snakke med både utstillere og gjester. Utstillerne kunne rapportere om flere nye potensielle kunder og det rådde stor tilfredshet over at AGI og Skilt og dekor endelig hadde valgt én arena og laget en felles messe.
Messen viste visuell kommunikasjon i sin fulle bredde, og veien herfra går bare i retning av enda større samling. Sluttbrukerne må inn på banen, se muligheter, etterspørre og foreslå. På den måten får vi en kvalitetsheving av hele industrien, fra materialleverandører via produksjonsbedrifter og markedsførere. Kvalitetshevingen må også omfatte estetikk og stil, slik at reklame og promotering blir et livgivende og positivt bidrag til et dynamisk reklamemiljø, både inne og ute.
Nedenfor finner du noen plukk fra alt som foregikk. Resten får du i neste utgave av AGI.

Ha en god helg!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: