Spennende nytt fra Adobe

På scene 2 kjørte IGM begge dager en serie forelesninger, som blant annet gjennomgikk nyhetene i Photoshop og Illustrator, viste kreativ bruk av programmene, hvordan magasiner og aviser skal komme på lesebrett og hvordan ta bedre bilder.
Her er Merete Jåsund som viser Per Erik Bjørnback fra Profilhuset Grafisk AS noen nye detaljer i Photoshop.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: