Julesnacks i hyllene

Bee-Line JuleDesigns er en samling av juleillustrasjoner i ny stil, ny strek og nye farger. Et godt verktøy når kreative juleoppgaver skal løses, mener Luth & Co som leverer Bee-Line. Bee-Line JuleDesigns inneholder illustrasjoner, vignetter, bakgrunner, rammer, ornamenter, dekorasjoner og mye mer i et nytt og moderne design, forteller selskapet videre.

Produktet leveres på CD med en tilhørende 60-siders indeksbok. Bee-Line JuleDesigns leveres som redigerbare Illustratorfiler, men illustrasjonene ligger også i PDF-format på CD-en.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: