Norskprodusert lamineringsbord

Ergonomi er viktig for den som arbeider mye med laminering, foliering og tilsvarende av store formater. Det norske selskapet Brødrene Hansen AS i Mysen mente de hadde bedre svar på de ergonomiske utfordringene enn eksisterende løsninger, og startet like godt produksjon av sitt eget bord Rollover.

Jarle Hansen har konstruert bordet, han mener det gir en rekke fordeler. – Et viktig poeng er at vårt bord ikke har en bro over valsen, slik at denne blir lettere å manøvrere, uten at dette går ut over stabiliteten. Samtidig er håndtakene til valsen konstruert slik at man får en god arbeidsstilling og maksimal kraft ut av operatørens bevegelser. Vi har også lagt vekt på at man ikke skal kunne komme borti brytere ved en feiltagelse når man bøyer seg inn over bordet, forteller Jarle Hansen. Han forteller at det er søkt patent for flere av løsningene, og at bordet kan leveres i ulike størrelser tilpasset kunden. Rollover-bordet som ble vist på NG Digitals stand under Sign og Print, ble solgt til Norstamp under messen.
Tekst og foto: Egil Smalberget


Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: