Norskprodusert lamineringsbord

Ergonomi er viktig for den som arbeider mye med laminering, foliering og tilsvarende av store formater. Det norske selskapet Brødrene Hansen AS i Mysen mente de hadde bedre svar på de ergonomiske utfordringene enn eksisterende løsninger, og startet like godt produksjon av sitt eget bord Rollover.

Jarle Hansen har konstruert bordet, han mener det gir en rekke fordeler. – Et viktig poeng er at vårt bord ikke har en bro over valsen, slik at denne blir lettere å manøvrere, uten at dette går ut over stabiliteten. Samtidig er håndtakene til valsen konstruert slik at man får en god arbeidsstilling og maksimal kraft ut av operatørens bevegelser. Vi har også lagt vekt på at man ikke skal kunne komme borti brytere ved en feiltagelse når man bøyer seg inn over bordet, forteller Jarle Hansen. Han forteller at det er søkt patent for flere av løsningene, og at bordet kan leveres i ulike størrelser tilpasset kunden. Rollover-bordet som ble vist på NG Digitals stand under Sign og Print, ble solgt til Norstamp under messen.
Tekst og foto: Egil Smalberget


Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: