Stor storformatordre for HP

Hewlett Packard har inngått avtale med Statoil om levering av storformatplottere.

Avtalen innebærer at HP skal levere storformatskrivere med tilbehør og service til Statoil i perioden fra august 2012  til august 2015. Avtalen omfatter leveranse til Statoil globalt. Statoil har i dag virksomhet i opp mot 40 land men hovedvolumet for bruk av storformatskrivere vil være i Norge, sier Ralf Trachte, Business Manager for HP Designjet i Norge.

Statoil benytter storformatskrivere til CAD utskrifter, tekniske tegninger og utskrifter av seismiske kart. HP ble valgt på grunnlag av en totalvurdering med hensyn til produkt, kvalitet, leveranseevne og pris.

Statoil har meget strenge krav til kvalitet og sikkerhetsfunksjonalitet og gjennomførte nøye testing av de ulike produktene før de tok sin beslutning. Statoil har i dag en stor og aldrende storformatflåte av HP produkter, som i stor grad over tid vil byttes ut med Designjet modellene: T790 24” PS, T2300 eMFP, T7100 og Designjet HD scanner.

– HP er svært glade for storformat-avtalen med Statoil. Det viser at HP har både innovative, driftsikre og besparende løsninger som er svært konkurransedyktig i et krevende marked, tillegger Ralf Trachte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: