Stor storformatordre for HP

Hewlett Packard har inngått avtale med Statoil om levering av storformatplottere.

Avtalen innebærer at HP skal levere storformatskrivere med tilbehør og service til Statoil i perioden fra august 2012  til august 2015. Avtalen omfatter leveranse til Statoil globalt. Statoil har i dag virksomhet i opp mot 40 land men hovedvolumet for bruk av storformatskrivere vil være i Norge, sier Ralf Trachte, Business Manager for HP Designjet i Norge.

Statoil benytter storformatskrivere til CAD utskrifter, tekniske tegninger og utskrifter av seismiske kart. HP ble valgt på grunnlag av en totalvurdering med hensyn til produkt, kvalitet, leveranseevne og pris.

Statoil har meget strenge krav til kvalitet og sikkerhetsfunksjonalitet og gjennomførte nøye testing av de ulike produktene før de tok sin beslutning. Statoil har i dag en stor og aldrende storformatflåte av HP produkter, som i stor grad over tid vil byttes ut med Designjet modellene: T790 24” PS, T2300 eMFP, T7100 og Designjet HD scanner.

– HP er svært glade for storformat-avtalen med Statoil. Det viser at HP har både innovative, driftsikre og besparende løsninger som er svært konkurransedyktig i et krevende marked, tillegger Ralf Trachte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: