Lett blanding

En uke med lett blanding. En oppsummering av høstens Photokina i Köln og Graph Expo i Chicago, der Ricohs clickable paper bærer bud om nye muligheter til formidling av innhold og tilleggsinformasjon.

Den konservative fotobransjen havnet på sidelinjen da smartmobilene kunne dele bilder via Facebook og andre sosiale medier, og dette ble vanligere enn papirkopier og album. Men på årets Photokina var det i følge vår reporter Toralf Sandåker vanskelig å finne kameraprodusenter som ikke kunne tilby trådløs kommunikasjon.

Du kan lese om en helt annerledes boklansering, der twitter og blogg spilte en avgjørende rolle for boksalget, og ikke minst en helt ny løsning for den som trenger å få fart på lønnsom visittkortproduksjon, en løsning som revitaliserer utvekslingen av personlig informasjon, der visittkortet går fra å være en papir- eller plastbit til å bli en liten digital informasjonssentral.

God lesning – ha en fin helg!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *