Nytt grep for bok og sosiale medier

PUBLISERT: 12 oktober 2012
OPPDATERT: 12 oktober

Kodaks avgåtte markedssjef Jeffrey Hayzlett har skrevet en bok om markedsføring. Dette er en type bøker som stort sett følger samme mal, nemlig 50.000 ord fordelt på ti kapitler. Salget er også begrenset til de 14 dagene som går mens anmelderne snakker og skriver om boken og forfatterene får delta på talskshows og frokost-tv.
Jeffrey Hayzlett ville at hans bok skulle få et lenge liv, og valgte derfpr å ty til sosiale medier .
Jeffrey skrev 35 korte kapitler. Hvert kapittel fikk en tittel som besto av omrking 140 tegn, omtrent på nivå med en tweet. Deretter sendte han en kapittel-overskrift hver dag, selvsagt på twitter. Samtidig la han de 500 ordene fra det aktuelle kapitlet ut på bloggen sin. Dette gjorde han i en drøy måned.
I starten på hvert kapittel ligger en QR-kode. Når du leser av den kommer du til Jeffrey Hayzletts blogg, der du tilbys noen minutter film med eksempler på det dette kapitlet handler om.

denne måten for forfatteren vite hvilke kapitler som er mest populære og bør fordypes i neste bok. I tillegg får han et helt register med kontaktdata til leserne. Smart synes vi!

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri