Nytt grep for bok og sosiale medier

Kodaks avgåtte markedssjef Jeffrey Hayzlett har skrevet en bok om markedsføring. Dette er en type bøker som stort sett følger samme mal, nemlig 50.000 ord fordelt på ti kapitler. Salget er også begrenset til de 14 dagene som går mens anmelderne snakker og skriver om boken og forfatterene får delta på talskshows og frokost-tv.
Jeffrey Hayzlett ville at hans bok skulle få et lenge liv, og valgte derfpr å ty til sosiale medier .
Jeffrey skrev 35 korte kapitler. Hvert kapittel fikk en tittel som besto av omrking 140 tegn, omtrent på nivå med en tweet. Deretter sendte han en kapittel-overskrift hver dag, selvsagt på twitter. Samtidig la han de 500 ordene fra det aktuelle kapitlet ut på bloggen sin. Dette gjorde han i en drøy måned.
I starten på hvert kapittel ligger en QR-kode. Når du leser av den kommer du til Jeffrey Hayzletts blogg, der du tilbys noen minutter film med eksempler på det dette kapitlet handler om.

denne måten for forfatteren vite hvilke kapitler som er mest populære og bør fordypes i neste bok. I tillegg får han et helt register med kontaktdata til leserne. Smart synes vi!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: