Nytt grep for bok og sosiale medier

Kodaks avgåtte markedssjef Jeffrey Hayzlett har skrevet en bok om markedsføring. Dette er en type bøker som stort sett følger samme mal, nemlig 50.000 ord fordelt på ti kapitler. Salget er også begrenset til de 14 dagene som går mens anmelderne snakker og skriver om boken og forfatterene får delta på talskshows og frokost-tv.
Jeffrey Hayzlett ville at hans bok skulle få et lenge liv, og valgte derfpr å ty til sosiale medier .
Jeffrey skrev 35 korte kapitler. Hvert kapittel fikk en tittel som besto av omrking 140 tegn, omtrent på nivå med en tweet. Deretter sendte han en kapittel-overskrift hver dag, selvsagt på twitter. Samtidig la han de 500 ordene fra det aktuelle kapitlet ut på bloggen sin. Dette gjorde han i en drøy måned.
I starten på hvert kapittel ligger en QR-kode. Når du leser av den kommer du til Jeffrey Hayzletts blogg, der du tilbys noen minutter film med eksempler på det dette kapitlet handler om.

denne måten for forfatteren vite hvilke kapitler som er mest populære og bør fordypes i neste bok. I tillegg får han et helt register med kontaktdata til leserne. Smart synes vi!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: