Rått spennende i tre dimensjoner!

I dag vil jeg lose deg over grensen, til våre svenske kolleger som utgjør AGIs lokomotiv i arbeidet for økt kompetanse på området 3D-print.
AGI har nemlig åpnet en helt spesiell webportal for 3D-print, der målet er å spre kunnskap om denne fascinerende printmetoden, som i sin mest avanserte form skal levere høyteknologiske løsninger for helt nye markeder, og i den andre enden være tilgjengelig i de tusen hjem, for enklere produkter.

www.3dp.se har ambisjoner om å være brobyggeren mellom disse ytterpunktene, og å gjøre teknologien mer håndgripelig for bransjen – ikke minst hjelpe den med å se mulighetene.
Det er allerede mye å fortelle: Popularisering av CAD-verktøy, utfordringer på områdene miljø og sikkerhet, materialutvikling, printerfunksjonalitet, prising, jus, patenter og piratvirksomhet.
Redaksjonen på 3dp.se vil følge både teknologien og de kommersielle mulighetene tett – men webportalen lover også å holde av plass til de villeste visjonene.
Unn deg en vill tanke – i tre dimensjoner, og ha en fortreffelig helg!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: