Ny skriver fra Xanté

Impressia er Xantés nyeste skrivermodell. Maskinen er utviklet for større volumer i små og mellomstore trykkerier og kontomiljøer. Impressia støtter mange forskjellige materialer, både bestrøket og ubestrøket, teksturert eller ikke-teksturert. Største format i papirskuffen er 12 x 18 tommer (30,48 x 35,72 cm), men det er dessuten mulig å skrive på overstørrelse-bannere i format 30,48 x 126 cm (12 x 49,6 tommer) eller standard konvoluttformater.
Med utstyret følger en multibrukerlisens til Xanté workflowsystem Iqueue 7 Ultimate. Dette støtter matching av spotfarger, cmyk- og densitetsjustering, mm.
Høyeste oppløsning er 2400 DPI og kapasiteten er 50 A4 sider i minuttet (i cmyk).

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *