Spennende bildeoverføringsprosess

The Magic Touch forteller selskapet nå viser en viktig nyhet for tekstildekorasjons- og reklameartikkelindustrien.
Det handler om en ny Led-skriver OKI C711WT Farge Pluss Hvit med hvit toner. Den hvite toneren gir god lystetthet, og derfor en svært høy ’hvit’ faktor til harde overflater som bøker, krus, lær og PU- produkter, samt klær og tekstiler, forteller The Magic Touch Norge.

I forbindelse med den nye skriveren, har The Magic Touch oppgradert sin prisbelønte WoW 7.2 overføringsløsning til å passe den hvite toner teknologien. Nye WoW 7.5 er blitt en enkel 2 trinns prosess. Med en minste overføringstemperatur så lav som 110 grader unngår man potensielle brennmerker fra varmepressen på nye ‘høyteknologiske’ tekstiler og klær.

For mer informasjon, se www.themagictouch.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *