Stora Enso skalerer ned

 Stora Enso omstrukturerer og stenger papirmaskin 1 ved Hylte Bruk. Selskapet legger også ned anlegget for bølgepapp i Ruovesi, Finland.

Tiltakene er ment å skulle minske de årlige kostnadene med 36 millioner euro, og totalt 520 personer mister jobben. Stora Enso planlegger effektivitetsforbedringer også ved andre bruk. De planlagte tiltakene skal kutte kostnadene med 36 millioner euro.
Stora Enso vil også påvise en avsetning for omstrukturering og nedskriving av anleggsressurser og kapital som engangsposter på omkring 42 millioner euro. Tiltakene er knyttet til omstruktureringsplanene i resultatet  for fjerde kvartal 2012.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: