Vi skal fortsatt samarbeide!

Så har mange av brikkene falt på plass for den nye bransjeorganisasjonen i grafisk. Den nye tilhørigheten til Norsk Industri fra årsskiftet har vært kjent en stund, men nå har organisasjonen fått både nytt navn og ny sjef, som du kan lese i uken nyhetsbrev.
For NHO Grafisk og AGI begynner også en ny tid fra årsskiftet. Vårt samarbeid fortsetter, men samarbeidet vil få en annen form enn den vi har beholdt gjennom 16 år, nemlig egne sider i bladet. Endringene blir uansett verken negative eller dramatiske – så mye kan vi love.

Vi ønsker alle lesere en fortreffelig helg!

redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: