Ghent Work Group fyller ti år

I ti år har engasjerte teknologi-ledere jevnlig møtt hverandre for å utvikle og forbedre systemene for arbeidsflyt i grafiske bedrifter. Ghent Workgroup, som gruppen heter basert på det stedet i Belgia der alt startet, har gjennom disse ti årene levert mange rapporter med gode råd og tips. Gruppen er også opphav til standarde for overføring av dokumenter mellom ulike plattformer.

På Graph Expo i Chicago ble ti-årsjubiléet feiret. Bildet viser leder David Zwang i det han erobrer bursdagskaken. Alle andre kunne glede seg over at gruppen samtidig ga ut ISO Pdf/X-4-standarden, som retter opp i mangt og mye for brukere over hele verden. Den nye standarden kan du gratis laste ned her. På samme nettsted finner du også testformer, hvis du er interessert i dette.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *