Kemiart passerer tre millioner tonn

Kemiart passerer tre millioner tonn bestrøket white top liner. Metsä Boards linerbruk i Kemi passerte i oktober grensen tre millioner tonn produsert Kemiart bestrøken white top liner. I løpet av året har også de nye dobbeltbestrøkne kvalitetene Kemiart Graph+ og Kemiart Lite+ blitt lansert, etter at linermaskinens bestrykningsseksjon ble ombygd og enda en bestrykningsenhet er blitt installert. Sortimentet kompletteresav de bestrøkne Kemiart Ultra-produktene, som i følge Metsä Board passer til flere ulike trykkmetoder.

Produksjon av kraftliner startet i Kemi 1971. I forbindelse med investeringen i en bestrykningsenhet i kraftlinermaskinen i 1990, startet produksjonen av bestrøket white top liner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: