Noen går motstrøms

Det finnes mange fortellinger om medier som går fra papir til web, men strømmen går også den andre veien. Den amerikanske avisen «The Orange County Register» har nettopp leid inn omkring 50 redaksjonelle medarbeidere til å styrke den trykte avisen. Avisen kommer ut i California, og hadde før de leide inn ekstra krefter, allerede omkring 180 redaksjonelle medarbeidere.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Noen går motstrøms”
  1. Pål S sier:

    Denne avisen har alltid vært spesielt innovativ. For snart 20 år siden diskuterte de hvordan man kunne lage personifiserte utgaver av avisen, slik at leserne kunne komponere sin egen utgave, dvs. plukke temaseksjoner etter egen interesse i tillegg til standard nyheter, finans osv. Den gang het utgiveren faktisk H.C. Andersen.

  2. Pål S sier:

    Denne avisen har alltid vært spesielt innovativ. For snart 20 år siden diskuterte de hvordan man kunne lage personifiserte utgaver av avisen, slik at leserne kunne komponere sin egen utgave, dvs. plukke temaseksjoner etter egen interesse i tillegg til standard nyheter, finans osv. Den gang het utgiveren faktisk H.C. Andersen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: