Noen går motstrøms

Det finnes mange fortellinger om medier som går fra papir til web, men strømmen går også den andre veien. Den amerikanske avisen «The Orange County Register» har nettopp leid inn omkring 50 redaksjonelle medarbeidere til å styrke den trykte avisen. Avisen kommer ut i California, og hadde før de leide inn ekstra krefter, allerede omkring 180 redaksjonelle medarbeidere.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Noen går motstrøms”
  1. Pål S sier:

    Denne avisen har alltid vært spesielt innovativ. For snart 20 år siden diskuterte de hvordan man kunne lage personifiserte utgaver av avisen, slik at leserne kunne komponere sin egen utgave, dvs. plukke temaseksjoner etter egen interesse i tillegg til standard nyheter, finans osv. Den gang het utgiveren faktisk H.C. Andersen.

  2. Pål S sier:

    Denne avisen har alltid vært spesielt innovativ. For snart 20 år siden diskuterte de hvordan man kunne lage personifiserte utgaver av avisen, slik at leserne kunne komponere sin egen utgave, dvs. plukke temaseksjoner etter egen interesse i tillegg til standard nyheter, finans osv. Den gang het utgiveren faktisk H.C. Andersen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: