Status for Ipex 2014

Trevor Crawford, messeleder for Ipex 2014, holdt i tidligere i høst et pressemøte der han ønsket å informere om status for Ipex-messen i 2014. Etter Drupa er Ipex 2014 blitt rammet av flere tunge avhoppere, blant andre har både HP, Agfa og Heidelberg takket nei til å delta med stand. Cirka 70 prosent av utstillerne er «digitale». Tallet omfatter også prepress-leverandører.

– På bookingsiden ser det faktisk bra ut. Inntil videre er 38.000 av 60.000 kvadratmeter gulv reservert til stands, forteller Crawford.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: