Ukens nyheter, vær så god

Nyhetsbrevet toppes denne gangen av DM-Partner, som opplever eventyrlig vekst innenfor «gammeldags» papir-DM. Oppgangen har også en produksjonsteknisk forklaring, men forklaringen er også at markedsførere nå betrakter papir som et sterkt medium i konkurranse med andre budskapsbærere.
Les også om tradisjonsrike «Newsweek», som nå konverterer helt til digitale plattformer, mens California-baserte «Orange County» ansetter flere journalister enn noen gang, for å styrke papirutgaven.

Hygg deg med ukens nyhetsbrev og ha en forteffelig helg!

vennlig hilsen redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: