Anerkjennelse til Konica Minolta

 

Det amerikanske analyseselskapet Gartner roser Konica Minoltas multifunksjonsmaskiner i sin evalueringsguide «Magic Quadrant».

Konica Minolta har i følge Gartner nådd sin globale posisjon som leverandør av bransjeledende produkter ved å utvikle sine salgskanaler, gjennom sammenslåinger og oppkjøp innenfor  IT-tjenestesektoren.
Det for øvrig andre året på rad at Konica Minolta motter denne anerkjennelsen.

Gartners Magic Quadrant for globale produsenter av multifunksjonsprodukter (MFP) og skrivere fungerer som en guide for mellomstore og større bedrifter for å identifisere og evaluere produsenter av multifunksjonsprodukter, skrivere og tjenester.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *