Allkopi kjøper Novum Grafisk

 

 

 

Allkopi Service Point har kjøpt Novum Grafisk, som nå endrer navn til Novum Service Point. I samme åndedrag blir Jørn Aalefjær nordisk sjef .

Allkopi er en av de største aktørene innen grafisk bransje i Norge. Oppkjøpet av Novum er et tydelig signal om at selskapet nå ønsker å ta større markedsandeler.

Novum Grafisk, tidligere Elanders Novum, omsetter for rundt 27 millioner NOK i året, og har digitaltrykk på HP Indigo som spesialfelt. Allkopi Service Point satser på høykvalitets digitaltrykk og investerte tidligere i år i en HP Indigo 7600.

– Novum Grafisk har kompetanse, utstyr og en kundebase som vil styrke vår posisjon i fremtidens marked. De passer vårt behov som hånd i hanske, sier Jørn Aalefjær, administrerende direktør og ny nordiske sjef i Allkopi Service Point.

 

Gründerne vender «hjem»

Novum Grafisk ble i sin tid startet opp av gründerne Knut Johannesen, Henning Rogne og Ola Rogne. De tre har jobbet i Allkopi tidligere, og ser frem til å bli en del av Allkopi-familien igjen.

– Allkopi Service Point er i ferd med å etablere Norges mest moderne trykkeri. Det gleder vi oss til å bli en del av, sier Henning Rogne.

Novum Grafisk har i dag 11 medarbeidere ved to avdelinger: Brobekkveien på Østre Aker i Oslo og på Gardermoen flyplass.
Samlokalisering av Allkopi Service Point og Novum Service Point forventes skje i andre halvår 2013.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *