Epson på tekstiler

Nå inntar Epson markedet for fargesublimeringstrykk for første gang i forbindelse med lanseringen av to fargesublimeringsskrivere med rullmating – 44-tommer-skriveren Surecolor SC-F6000 og 64-tommerskriveren Surecolor SC-F7000.

De nye skriverne gir utskrifter på opp til 720 x 1440 dpi på alle ledende overføringspapirer. Surecolor SC-F-modellene er cmyk-skrivere med rullmating og har støtte for en masse forskjellige bruksområder.

64-tommeren Surecolor SC-F7000 er utviklet for mellomstore volumer og 44-tommerskriveren Surecolor SC-F6000 for små til mellomstore volumer. Disse er utviklet for produksjon av mykt trykk, sportsklær, klær, tilbehør, tilpassete reklameobjekter og dekorerte gjenstander.

Begge modeller skriver ut med en hastighet på mellom 16 og 57 kvadratmeter per time, avhengig av bruksområde og har et integrert blekksystem på 1,5 liter. Den automatiske opptaksrullen er standard for SC-F7000 og finnes som tilvalg for Surecolor SC-F6000.

Skriverne bruker Epsons skrivehode Micro Piezo TFP og Epsons Ultrachrome DS-blekk, et spesielt utviklet nytt og vannløselig blekk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: