Epson på tekstiler

PUBLISERT: 30 november 2012
OPPDATERT: 30 november

Nå inntar Epson markedet for fargesublimeringstrykk for første gang i forbindelse med lanseringen av to fargesublimeringsskrivere med rullmating – 44-tommer-skriveren Surecolor SC-F6000 og 64-tommerskriveren Surecolor SC-F7000.

De nye skriverne gir utskrifter på opp til 720 x 1440 dpi på alle ledende overføringspapirer. Surecolor SC-F-modellene er cmyk-skrivere med rullmating og har støtte for en masse forskjellige bruksområder.

64-tommeren Surecolor SC-F7000 er utviklet for mellomstore volumer og 44-tommerskriveren Surecolor SC-F6000 for små til mellomstore volumer. Disse er utviklet for produksjon av mykt trykk, sportsklær, klær, tilbehør, tilpassete reklameobjekter og dekorerte gjenstander.

Begge modeller skriver ut med en hastighet på mellom 16 og 57 kvadratmeter per time, avhengig av bruksområde og har et integrert blekksystem på 1,5 liter. Den automatiske opptaksrullen er standard for SC-F7000 og finnes som tilvalg for Surecolor SC-F6000.

Skriverne bruker Epsons skrivehode Micro Piezo TFP og Epsons Ultrachrome DS-blekk, et spesielt utviklet nytt og vannløselig blekk.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1