Hold deg oppdatert på «Print 2013»

Vår bransje gjennomgår dramatiske endringer. Fra ikke målrettede generelle trykksaker går vi nå mot alt fra målrettet en-til-en-reklame, intelligent emballasje, relasjonsmarkedsføring og print on demand. Det er mange baller i den samme luften, og det skal god koordinering til for den som ønsker å landet de riktige ballene til enhver tid. Det er mer enn noen ang avgjørende å følge med på hva som skjer.
En av de letteste måtene å holde seg oppdatert på er ved å delta på messer og seminarer. Vær «hands on»! Den som vil følge med og forså hva som konkret ligger i alle de begrepene som svirrer i vår bransje, må være tett på produkter og løsninger, fysisk se hvordan det produseres og hvordan det fungerer. I februar 2013 arrangerer AGI Print 2013 i Stockholm. Ta deg en tur du også – sjekk messens hjemmesider og sett av 5.-7. februar til faglig oppdatering!

http://print2013.se/event-registrationee1/?ee=1

God helg!

vennlig hilsen redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: