Impleo Web i ny versjon

PUBLISERT: 7 desember 2012
OPPDATERT: 7 desember

Impleo Web er nå tilgjengelig i versjon 3. Den norskutviklede web2print-løsningen har blant annet fått ny funksjonalitet for håndtering av bilder lastet opp av brukeren.

Impleo Web benyttes gjerne som en web2print-løsning, der ulike brukere kan hente og jobbe i maldokumenter. Viktig funksjonalitet i den nye versjon 3 av verktøyet er at brukerne nå kan beskjære bildene og plassere dem innenfor et definert område. Funksjonaliteten benyttes blant annet i julekortproduksjonen til Kirkens Bymisjon, der hver kunde via Impleo Web kan laste opp signaturer for medarbeidere og bestemme nøyaktig plassering på kortene. – Mange har etterspurt større fleksibilitet med hensyn til bildehåndtering, og dette har vært en prioritert område for oss. Tilbakemeldingene på løsningene vi nå tilbyr er svært gode, sier utviklingssjef Stein Høiem i Impleo.

Impleo Web er tilgjengelig i ulike språkversjoner, men i tidligere versjoner har alle brukerne hos hver kunde forholdt seg til samme språk. I versjon 3 kan den enkelte brukeren bestemme hvilket språk han/hun vil arbeide med. For organisasjoner med mange brukere og gjerne også brukere i ulike land, gir dette viktige muligheter.

I versjon 3 kan brukerne dessuten dele informasjon om oppgavene sine på Facebook, Twitter og LinkedIn. Disse sosiale mediene benyttes mer og mer i profesjonelle sammenhenger, og med disse mulighetene bidrar Impleo Web til at kundene får mer ut av sin satsning på sosiale medier.

Den Windows-baserte produksjonsklienten videreføres, men man får nå tilsvarende funksjonalitet i et web-basert dashbord. Dette gjør det blant annet enklere å iverksette oppgaver fra ulik maskinvare, også nettbrett og andre enheter enn PC. Av sikkerhetsmessige årsaker har vi foreløpig valgt å ikke implementere oppstart av arbeidsflyt fra det web-baserte dashbordet. Her vil det snart bli tilgjengelig muligheter for å hente ut rapporter og statistikk fra produksjonen både på skjerm og i form av grafer og nedlastbare Excel-filer.

Impleo Web benyttes av næringsliv og grafiske aktører i Norge, Sverige og Danmark. Verktøyet selges i Norden av kunnskapsrike selskaper, og det forenkler grafiske oppgaver for en rekke bedrifter og organisasjoner i ulike størrelser og bransjer. Med de nye funksjonene i versjon 3 styrker Impleo Web sin markedsposisjon ytterligere. Impleo AS er et norskeid programvarehus hvor alt utviklingsarbeid foregår i Norge.

Mange har etterspurt større fleksibilitet med hensyn til bildehåndtering, og dette har vært en prioritert område for oss, sier Stein Høiem (t.v.) i Impleo. Her sammen med Impleo-kollega Yngvar Brekke.

 

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1