Impleo Web i ny versjon

Impleo Web er nå tilgjengelig i versjon 3. Den norskutviklede web2print-løsningen har blant annet fått ny funksjonalitet for håndtering av bilder lastet opp av brukeren.

Impleo Web benyttes gjerne som en web2print-løsning, der ulike brukere kan hente og jobbe i maldokumenter. Viktig funksjonalitet i den nye versjon 3 av verktøyet er at brukerne nå kan beskjære bildene og plassere dem innenfor et definert område. Funksjonaliteten benyttes blant annet i julekortproduksjonen til Kirkens Bymisjon, der hver kunde via Impleo Web kan laste opp signaturer for medarbeidere og bestemme nøyaktig plassering på kortene. – Mange har etterspurt større fleksibilitet med hensyn til bildehåndtering, og dette har vært en prioritert område for oss. Tilbakemeldingene på løsningene vi nå tilbyr er svært gode, sier utviklingssjef Stein Høiem i Impleo.

Impleo Web er tilgjengelig i ulike språkversjoner, men i tidligere versjoner har alle brukerne hos hver kunde forholdt seg til samme språk. I versjon 3 kan den enkelte brukeren bestemme hvilket språk han/hun vil arbeide med. For organisasjoner med mange brukere og gjerne også brukere i ulike land, gir dette viktige muligheter.

I versjon 3 kan brukerne dessuten dele informasjon om oppgavene sine på Facebook, Twitter og LinkedIn. Disse sosiale mediene benyttes mer og mer i profesjonelle sammenhenger, og med disse mulighetene bidrar Impleo Web til at kundene får mer ut av sin satsning på sosiale medier.

Den Windows-baserte produksjonsklienten videreføres, men man får nå tilsvarende funksjonalitet i et web-basert dashbord. Dette gjør det blant annet enklere å iverksette oppgaver fra ulik maskinvare, også nettbrett og andre enheter enn PC. Av sikkerhetsmessige årsaker har vi foreløpig valgt å ikke implementere oppstart av arbeidsflyt fra det web-baserte dashbordet. Her vil det snart bli tilgjengelig muligheter for å hente ut rapporter og statistikk fra produksjonen både på skjerm og i form av grafer og nedlastbare Excel-filer.

Impleo Web benyttes av næringsliv og grafiske aktører i Norge, Sverige og Danmark. Verktøyet selges i Norden av kunnskapsrike selskaper, og det forenkler grafiske oppgaver for en rekke bedrifter og organisasjoner i ulike størrelser og bransjer. Med de nye funksjonene i versjon 3 styrker Impleo Web sin markedsposisjon ytterligere. Impleo AS er et norskeid programvarehus hvor alt utviklingsarbeid foregår i Norge.

Mange har etterspurt større fleksibilitet med hensyn til bildehåndtering, og dette har vært en prioritert område for oss, sier Stein Høiem (t.v.) i Impleo. Her sammen med Impleo-kollega Yngvar Brekke.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe i Oslo. Hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh se man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: