To messer i 2013

De fleste av dere har nå mottatt AGI 202 i posten, med blant annet en stor reportasje fra Sign & Print på Exporama i høst. Messen var en stor suksess for utstillerne, og både utstillere og besøkende har spurt om det blir messe også i 2013.
Svaret er ja, men disse kjøres i henholdsvis Sverige og Danmark.
Våre svenske venner arrangerer «Print og Dokument», 5.-7. februar 2013 på Kistamessen i Stockholm, mens våre danske kjører sin messe «Print & Sign 2013» – utstillinge og seminarer i den danske byen Horsens, dagene 24.-25. april neste år.

Det er altså rikelige messemuligheter også i 2013, for den som vil ta en liten reise med på kjøpet.

Kos deg med ukens nyhetsbrev og ha en fortreffelig helg.
Vi er tilbake i innboksen din om en uke!

vennlig hilsen redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: