Annonsevekst på flere plattformer

Det ble i følge mediebedriftene.no omsatt nettannonser for over 220 millioner i november, et tall som skal stå seg bra sammenliknet med samme måned i 2011. Innholdet viser vekst for rubrikkannonser, mens merkevareannonseringen går noe ned totalt, på tross av en mindre økning på slutte av året.
Tradisjonell banner-annonsering stagnerer etter 10 år med kraftig vekst, sier Nina Hølke, daglig leder i digitalbyrået Ko & Co. Hun legger til at dette bare gjelder tall for pc, fordi både lesebrett, mobil og online tv ikke med i denne rapporteringen, men forventes å bli rapportert separat for 2013. Andre halvår 2012 viser en enorm vekst for de mobile plattformene, og jeg forventer en videre vekst også på de øvrige plattformene. Nå er mobil virkelig i fremgang, og det skjer mye spennende innen nett-tv for tiden, sier Nina Hølke.
(Kilde: Mediebedriftene.no)

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: