Økt inntjening for irske aviser

Den irske bransjeorganisasjonen National Newspapers of Ireland, NNI, er i ferd med å innføre en litt ukonvensjonell metode for å øke inntjeningen sin. Nå skal bedrifter kunne kjøpe seg en lisens som skal gi dem mulighet til å kunne lenke til avisenes nettsteder, og ellers kunne kopiere og bruke innhold fra avisene, både nett- og papirversjon i sitt eget materiale. Det kan dreie seg om analyseartikler, forretningsjournalistikk, forskningsjournalistikk, og så videre.
En lenke koster fra 300 euro, skriver NNI. Organisationen har allerede fårr flere brukere. Blant annet har hjelpeorganisasjonen Women’s Aid gjort bruk at avisartikler om organisasjonens arbeid for utsatte kvinner.

Du finner mer informasjon på http://www.nni.ie/v2/broad/portal.php?content=../_includes/newspaperlicensing.php

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: