To som skal på Print 2013

Print 2013 som skal arrangeres i Stockholm 5.-7. februar kan notere seg for i  500 forhåndspåmeldte. To av disse er Nina Lundgren, avdelingsleder hos selskapet Arkitektkopia i Stockholm, og Markus Guldstrand, produksjonssjef hos Bokforlaget Semic. Hva er de mest nygjerrige på?
– Først og fremst nyheter og et spennende seminarprogram, svarer Nina Lundgren.

Nina arbeider mest med digitaltrykk og expo, og er spesielt interessert i trender og innovative løsninger på disse områdene.
– Akkurat nå er det mye inkjet. Nye skrivere og maskiner ser vi også på andre messer, så for meg er seminarene mest interessante selv om jeg foreløpig ikke har bestemt meg for hvilke seminarer jeg skal være med på. Det er så mye jeg vil lære mer om, sier Nina.
Markus Guldstrand vil gjerne følge med på den tekniske utviklingen, både innenfor programvare, trykkteknologi og etterbehandling. Men på Print 2013 er det Dr Joe Webb som trekker.
– Det snakkes jo mye om web to print. Vi jobber ikke så mye med dette i dag, men føler at dette er noe som kan høre hjemme også i vår forlagsverden, sier han.

– Vi har et stort apparat med bilder til hver bok. I tillegg skal disse bildene ofte brukes på forskjellige måter i ulike kanaler og dette kan bli en komplisert flyt. Jeg vil gjerne se hvordan vi kan bli mer effektive med dette, sier Markus.

Du kan registrere deg gratis på websiden Print 2013

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: