Enklere deling og håndtering

PUBLISERT: 18 januar 2013
OPPDATERT: 18 januar

WoodWing oppdaterer nå sitt Digital Asset Management-system Elvis DAM, til versjon 3.6. Den nye versjonen forbedrer den måten systembrukerne kan samarbeide på, ved å dele og håndtere store mengder digitale ressurser.

Oppgraderingen inneholder flere nye funksjoner. Blant annet deling med kunder via nettet, oppretting av HTML-gallerier med et utvalgt antall delte filer. Det er også mulig å stille inn rettigheter ved materialdeling, med eller uten utløpsdato.

Elvis DAM 3.6 skal gjøre det lettere å samarbeide med fotografer. Administratorer kan for eksempel lenke en tom mappe med beskrivelse av en fotojobb, før fotografen kan laste bildene inn til systemet

Det er brukt en hierarkisk inddeling for å realisere en enkelt struktur i datainformasjonene (metadata), slik at det blir lettere å søke filer i databasen. Har du allerede et system for metadata, kan dette importeres til Elvis DAM.

Elvis DAM 3.6 støtter den nyeste utgivelsen av WoodWings publiseringssystem, Enterprise 8.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676