Stort potensial med tekstiltrykk

En ny undersøkelse fra InfoTrends har sett nærmere på markedet for tekstiltrykk. Globalt representerer tekstilindustrien en verdi på omtrent 1 billion USD. InfoTrends forventer at digitaltrykte tekstiler utgjør omkring 10,3 milliarder USD, altså bare 1,5 prosent av det totale markedet. Selv om markedet for digitaltrykt tekstil er begrenset sammenlignet med hele tekstilindustrien, er det i rask vekst.

I undersøkelsen Transforming Textile Printing forventes en årlig vekstrate på 30,7 prosent, i inntekter fra utstyr og forbruksmaterialer til produksjon av digitaltrykte tekstiler.

Trender som driver veksten, er redusert risiko fra forhandlere, og brands som et resultat av muligheten for print on demand. På den tekniske siden hjelpes utviklingen på vei gjennom utviklingen av høykvalitative skrivehoder som støtter flere fargeleverandører og dermed gir lavere blekkpriser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: