EKH med ny profil

EKH i Molde har kuttet ’trykk’ i navnet, og kaller seg nå EKH Grafisk.
– Vi har fått nytt navn og en ny visuell profil, men det viktigste forandres ikke. Vi vil bare vise at vi er en bedrift i utvikling, skriver Berit Breistrand, salgskonsulent i EKH Grafisk. EKH starter året 2013 med å foreta litt endringer internt og visuelt.
I januar tok Øyvind Aasgård over som daglig leder. Tidligere daglig leder Ragnar Jenset, fortsetter nå som produksjonssjef, til han går av med pensjon i juni.
I februar endret bedriften navn navn til EKH Grafisk AS, og fikk ny logo og profil. Fasade og biler er omprofilert. Nye skilt er laget, og vi har malt og fornyet litt i inngangspartiet. Nytt brosjyremateriell og aksidens er selvfølgelig også på plass, forteller Berit Breistrand.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: