Nye digitale produksjonsmaskiner

PUBLISERT: 8 februar 2013
OPPDATERT: 8 februar

Xerox lanserer to nye digitale produksjonsmaskiner designet for mindre, men lønnsomme jobber som fotobøker, brosjyrer, kataloger og DM-er.
Xerox Colour J75 og C75 er konstruerte for ulike grafiske miljøer og trykkerier, som in-house hustrykkeri, hurtigtrykkeri, reklamebyrå og fotobutikker.
– Maskinene er egnet for både erfarne trykkerier og for nyetableringer, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Xerox Colour J75 Press kjører alle papirtyper, inklusive 300 grams med hastighet på 76 sider i minuttet. Maskinen yter høykvalitets fargegjengivelse. Maskinen er egnet for alt fra produksjon av enkle postkort til bøker.
Xerox Colour C75 Press kan kjøre opp til 76 sider i minuttet på ubestrøket papir og 51 sider på bestrøket. Gjennom nye mobile og skybaserte løsninger, er det mulig å overføre jobber direkte fra smarttelefoner, nettbrett, bærbare og stasjonære pc-er.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1