Nye digitale produksjonsmaskiner

Xerox lanserer to nye digitale produksjonsmaskiner designet for mindre, men lønnsomme jobber som fotobøker, brosjyrer, kataloger og DM-er.
Xerox Colour J75 og C75 er konstruerte for ulike grafiske miljøer og trykkerier, som in-house hustrykkeri, hurtigtrykkeri, reklamebyrå og fotobutikker.
– Maskinene er egnet for både erfarne trykkerier og for nyetableringer, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Xerox Colour J75 Press kjører alle papirtyper, inklusive 300 grams med hastighet på 76 sider i minuttet. Maskinen yter høykvalitets fargegjengivelse. Maskinen er egnet for alt fra produksjon av enkle postkort til bøker.
Xerox Colour C75 Press kan kjøre opp til 76 sider i minuttet på ubestrøket papir og 51 sider på bestrøket. Gjennom nye mobile og skybaserte løsninger, er det mulig å overføre jobber direkte fra smarttelefoner, nettbrett, bærbare og stasjonære pc-er.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: