Nye digitale produksjonsmaskiner

PUBLISERT: 8 februar 2013
OPPDATERT: 8 februar

Xerox lanserer to nye digitale produksjonsmaskiner designet for mindre, men lønnsomme jobber som fotobøker, brosjyrer, kataloger og DM-er.
Xerox Colour J75 og C75 er konstruerte for ulike grafiske miljøer og trykkerier, som in-house hustrykkeri, hurtigtrykkeri, reklamebyrå og fotobutikker.
– Maskinene er egnet for både erfarne trykkerier og for nyetableringer, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge.

Xerox Colour J75 Press kjører alle papirtyper, inklusive 300 grams med hastighet på 76 sider i minuttet. Maskinen yter høykvalitets fargegjengivelse. Maskinen er egnet for alt fra produksjon av enkle postkort til bøker.
Xerox Colour C75 Press kan kjøre opp til 76 sider i minuttet på ubestrøket papir og 51 sider på bestrøket. Gjennom nye mobile og skybaserte løsninger, er det mulig å overføre jobber direkte fra smarttelefoner, nettbrett, bærbare og stasjonære pc-er.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo