Plockmatic kjøper Morgana

Svenske Plockmatic, som produserer utstyr til ferdiggjøring og distribusjon, har kjøpt engelske Morgana. Da Salvatore Grimaldi kjøpte Plockmatic for noen år siden var det hans ambisjon at bedriften skulle bli både lønnsom og stabil og så vokse. Lønnsomheten har vært på plass lenge, og med kjøpet av Morgana vokser Plockmatic fra 110 til 190 medarbeidere.
– Vi har faktisk svært liten overlapping i vår bearbeiding av markedet, siger Scott Russel, markedsansvarlig hos Plockmatic.

De beste varemerkene skal leve videre hver for seg. Morgana blir et heleid datterselskap av Plockmatic, der direktør Jan Mastorp blir sjef. Morgana vil fortsatt ligge i England, og direktør Quen Baum fortsetter som leder.

– Morgana gir oss adgang til produktutvikling, teknologi og distribusjonskapasitet vi trenger for å nå flere kunder, sier Salvatore Grimaldi, eier og CEO. – Jeg er glad for å kunne inkludere Morgana i organisasjonen, kommenterer han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: