Plockmatic kjøper Morgana

PUBLISERT: 8 februar 2013
OPPDATERT: 8 februar

Svenske Plockmatic, som produserer utstyr til ferdiggjøring og distribusjon, har kjøpt engelske Morgana. Da Salvatore Grimaldi kjøpte Plockmatic for noen år siden var det hans ambisjon at bedriften skulle bli både lønnsom og stabil og så vokse. Lønnsomheten har vært på plass lenge, og med kjøpet av Morgana vokser Plockmatic fra 110 til 190 medarbeidere.
– Vi har faktisk svært liten overlapping i vår bearbeiding av markedet, siger Scott Russel, markedsansvarlig hos Plockmatic.

De beste varemerkene skal leve videre hver for seg. Morgana blir et heleid datterselskap av Plockmatic, der direktør Jan Mastorp blir sjef. Morgana vil fortsatt ligge i England, og direktør Quen Baum fortsetter som leder.

– Morgana gir oss adgang til produktutvikling, teknologi og distribusjonskapasitet vi trenger for å nå flere kunder, sier Salvatore Grimaldi, eier og CEO. – Jeg er glad for å kunne inkludere Morgana i organisasjonen, kommenterer han.

Les videre

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1