Plockmatic kjøper Morgana

PUBLISERT: 8 februar 2013
OPPDATERT: 8 februar

Svenske Plockmatic, som produserer utstyr til ferdiggjøring og distribusjon, har kjøpt engelske Morgana. Da Salvatore Grimaldi kjøpte Plockmatic for noen år siden var det hans ambisjon at bedriften skulle bli både lønnsom og stabil og så vokse. Lønnsomheten har vært på plass lenge, og med kjøpet av Morgana vokser Plockmatic fra 110 til 190 medarbeidere.
– Vi har faktisk svært liten overlapping i vår bearbeiding av markedet, siger Scott Russel, markedsansvarlig hos Plockmatic.

De beste varemerkene skal leve videre hver for seg. Morgana blir et heleid datterselskap av Plockmatic, der direktør Jan Mastorp blir sjef. Morgana vil fortsatt ligge i England, og direktør Quen Baum fortsetter som leder.

– Morgana gir oss adgang til produktutvikling, teknologi og distribusjonskapasitet vi trenger for å nå flere kunder, sier Salvatore Grimaldi, eier og CEO. – Jeg er glad for å kunne inkludere Morgana i organisasjonen, kommenterer han.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324