Vellykket OBOS-kampanje

I fjor parodierte OBOS italienske mammadalter i en reklamekampanje. Dermed hisset kommunikasjonsdirektøren i Obos på seg det italienske folk og måtte stille til debatt med blant andre den italienske ambassadøren i Norge.
Men kampanjen skulle vise seg å være vellykket. Ifølge Pettersen kan Obos nå vise til nærmere 350.000 medlemmer og en vekst i medlemsmassen på 27 prosent i 2012. Det ga Obos en «all time high» i antall medlemmer, skriver kampanje.com.
Det er det kombinerte reklame- og mediebyrået Futatsu Industries som hjelper Obos med markedsføringen og Pettersen sier målet for 2013 er fortsatt å holde høy takt på antall innmeldelser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *