Roland med fabrikk i Thailand

I januar  åpnet Roland DG en ny fabrikk i Thailand. Åpningen er ifølge Roland en milepæl for Roland DG, som i mer enn 30 år bare har hatt produksjon i Japan.

– Det har vært avgjørende for oss å øke antall produksjonsfasiliteter, sier Masahiro Tomioka, President i Roland DG Corporation. – Mens man for 2 år siden opplevde massive oversvømmelser i Thailand, var etterdønningene fra jordskjelv og tsunami i Japan så sterke at de fikk betydelig innflytelse på verdikjeden vår. – Det har derfor vært viktig for oss å spre fasilitetene og etablere oss også utenfor Japan, sier han.

Det var Thailands gode infrastruktur og den høye kvaliteten på arbeidskraften som ble avgjørende for valget av sted for en ny fabrikk, som også skal være bygd for å tåle tøffe naturkrefter.
Den nye fabrikken i Thailand skal overta produksjonen av entry-level printere og skjæreprintere. Allerede i dag produserer fabrikken den nye VersaArt RE-640. Det er også planen at fabrikken i Thailand skal overta produksjonen av VersaCAMM VS-serien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: