Roland med fabrikk i Thailand

PUBLISERT: 1 mars 2013
OPPDATERT: 1 mars

I januar  åpnet Roland DG en ny fabrikk i Thailand. Åpningen er ifølge Roland en milepæl for Roland DG, som i mer enn 30 år bare har hatt produksjon i Japan.

– Det har vært avgjørende for oss å øke antall produksjonsfasiliteter, sier Masahiro Tomioka, President i Roland DG Corporation. – Mens man for 2 år siden opplevde massive oversvømmelser i Thailand, var etterdønningene fra jordskjelv og tsunami i Japan så sterke at de fikk betydelig innflytelse på verdikjeden vår. – Det har derfor vært viktig for oss å spre fasilitetene og etablere oss også utenfor Japan, sier han.

Det var Thailands gode infrastruktur og den høye kvaliteten på arbeidskraften som ble avgjørende for valget av sted for en ny fabrikk, som også skal være bygd for å tåle tøffe naturkrefter.
Den nye fabrikken i Thailand skal overta produksjonen av entry-level printere og skjæreprintere. Allerede i dag produserer fabrikken den nye VersaArt RE-640. Det er også planen at fabrikken i Thailand skal overta produksjonen av VersaCAMM VS-serien.

Les videre

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Stibo kjøper trykkeri ut av konkursbo

Danske Stibo Completes administrerende direktør Søren Henriksen forklarer i et intervju med Sign & Print hva dette vil bety.
Soren-Henriksen

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie