Ny sjef for Xerox Norge

 Jon Dahl overtar som leder av Xerox i Norge etter Jens Petter Ørjansen som har sluttet i selskapet. Dahl begynte i Xerox i 1988, og kommer fra stillingen som salgsdirektør for storkunder.

– Jeg overtar et velutviklet selskap med gode resultater. Jeg fortsetter den kursen som er lagt, med oppmerksomheten rettet mot kundene og deres behov og ønsker, sier Dahl.

Jens Petter Ørjansen (55) har jobbet 32 år i Xerox, de siste 11 som administrerende direktør i Norge og markedsdirektør i Norden. Han har gjennom sine år i sjefsstolen ledet Xerox Norge gjennom flere nødvendige omstillinger og tilpasninger.
Det har vært en flott tid i et innovativt selskap, hvor jeg har fått lov til å bryne meg på mange oppgaver og hatt gleden av å samarbeide med mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg etter hvert til å ta fatt på nye utfordringer, men vil alltid følge med og holde kontakten med Xerox, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: