Ny sjef for Xerox Norge

PUBLISERT: 15 mars 2013
OPPDATERT: 15 mars

 Jon Dahl overtar som leder av Xerox i Norge etter Jens Petter Ørjansen som har sluttet i selskapet. Dahl begynte i Xerox i 1988, og kommer fra stillingen som salgsdirektør for storkunder.

– Jeg overtar et velutviklet selskap med gode resultater. Jeg fortsetter den kursen som er lagt, med oppmerksomheten rettet mot kundene og deres behov og ønsker, sier Dahl.

Jens Petter Ørjansen (55) har jobbet 32 år i Xerox, de siste 11 som administrerende direktør i Norge og markedsdirektør i Norden. Han har gjennom sine år i sjefsstolen ledet Xerox Norge gjennom flere nødvendige omstillinger og tilpasninger.
Det har vært en flott tid i et innovativt selskap, hvor jeg har fått lov til å bryne meg på mange oppgaver og hatt gleden av å samarbeide med mange dyktige medarbeidere. Jeg gleder meg etter hvert til å ta fatt på nye utfordringer, men vil alltid følge med og holde kontakten med Xerox, sier han.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676