Roland DG åpner i Kina

PUBLISERT: 12 april 2013
OPPDATERT: 12 april

I mars åpnet Roland DG et nytt datterselskap i Shanghai, Kina. Dermed har Roland DG nå 11 salgskontorer i hele verden, og betjener kunder i 133 land.
Etableringen bidrar til å øke konkurransekraften og konsoliderer Roland DGs posisjon som en av de ledende tilbyderne av grafisk utstyr til skiltbransjen.
– I Kina har vi ikke bare sett vekst i kjernemarkedene, men også opplevd fremgang i andre bransjer som helse og produksjon. I 2016 forventes Kinas bruttonasjonalprodukt å være blant verdens største, og det er derfor naturlig at vi ser fordelen med et lokalt kontor som kan håndtere dette enorme markedet og har lokal og kulturkunnskap. Vi har også planer om at Roland DG China skal spille en viktig rolle på innkjøpssiden, og på den måten bidra til at vi også kan være konkurransedyktige på kostnadssiden, sa Masahiro Tomioka, President of Roland DG Corporation.
Åpningen i Kina kommer kort tid etter etablering av Roland DGs nye fabrikkdg_headquarters i Thailand.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1