Roland DG åpner i Kina

I mars åpnet Roland DG et nytt datterselskap i Shanghai, Kina. Dermed har Roland DG nå 11 salgskontorer i hele verden, og betjener kunder i 133 land.
Etableringen bidrar til å øke konkurransekraften og konsoliderer Roland DGs posisjon som en av de ledende tilbyderne av grafisk utstyr til skiltbransjen.
– I Kina har vi ikke bare sett vekst i kjernemarkedene, men også opplevd fremgang i andre bransjer som helse og produksjon. I 2016 forventes Kinas bruttonasjonalprodukt å være blant verdens største, og det er derfor naturlig at vi ser fordelen med et lokalt kontor som kan håndtere dette enorme markedet og har lokal og kulturkunnskap. Vi har også planer om at Roland DG China skal spille en viktig rolle på innkjøpssiden, og på den måten bidra til at vi også kan være konkurransedyktige på kostnadssiden, sa Masahiro Tomioka, President of Roland DG Corporation.
Åpningen i Kina kommer kort tid etter etablering av Roland DGs nye fabrikkdg_headquarters i Thailand.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: